ونیر دندان و چه کسانی می توانند از آن استفاده کنند؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 16 بهمن 1400
بازدید : 189
نویسنده : mozhgan

کامپوزیت ماده ای خمیر مانند است که برای ترمیم، سفیدتر و سالم تر به نظر رسیدن دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که از هر نوع کامپوزیتی نمی توان برای امور زیبایی استفاده کرد. کامپوزیت ونیر نوعی از کامپوزیت است که به منظور زیباسازی و سفید کردن دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد. به این درمان، ارتودنسی دندان فوری نیز گفته می شود و به طور معمول برای دندان هایی که دچار پریدگی، شکستگی یا فاصله جزئی هستند مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای احیای دندان های پوسیده و فرسوده، اصلاح تغییر رنگ، ترک و ناهم ترازی های جزئی از ونیر استفاده می شود. ونیر متشکل از ترکیبی خمیر مانند است که توسط امواج نوری با طول موج خاص سفت شده و پس از پولیش شکل و فرم مشابه دندان را پیدا می کند. 

بیشتربخوانید... تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک

انواع کامپوزیت

 انواع کامپوزیت دندان از نظر ذرات تشکیل دهنده:

ماکروفیل

به این نوع کامپوزیت، درشت دانه نیز گفته می شود زیرا ذرات تشکیل دهنده ی آن اندازه ای بین 10 تا 50 میکرومتر دارند. پولیش کردن سطح ترمیمی کامپوزیت ماکروفیل، بسیار دشوار است اما از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار می باشد.

بیشتربخوانید... جراحی ارتودنسی چیست

میکروفیل

میکروفیل یا ریزدانه، حاوی ذراتی کوچکتر از 100 نانومتر است. کامپوزیت ریزدانه قابلیت پولیش بالاتری نسبت به درشت دانه دارد؛ اما فاقد مقاومت کافی برای استفاده در دندان های عقب می باشد و شامل موارد زیر است:

  • هیبرید
  • میکروهیبرید
  • نانوهیبرید
  • نانوکامپوزیت
  • انواع ونیر

ونیرها به دو دسته سرامیکی و رزینی تقسیم می شوند:

سرامیکی

ونیر سرامیکی یا پورسلین بر روی سطح جلویی دندان استفاده می شود و از نظر شکل ظاهری کمی شبیه به ناخن مصنوعی می باشد. برای هر دندان، یک ونیر به طور سفارشی ساخته می شود.

رزینی

اجرای ونیر رزین به آرامی و به صورت تک لایه می باشد. هر لایه پس از رسیدن به نتیجه مطلوب توسط دندانپزشک فرم داده می شود

انجام کامپوزیت به چه کسانی توصیه می شود؟

افرادی که بین دندان های آن ها فاصله جزئی وجود دارد افرادی که دارای دندان های لک دار و یا بد رنگ هستند افرادی که دندان های آن ها شکسته یا ترک خورده است برخی پر شدگی ها ظاهر زیبایی ندارند و جذابیت چهره را از بین می برند. اگر پرشدگی نامناسبی دارید، کامپوزیت گزینه ای ایده آل برای شما است.

در چه مورادی نمی توان از کامپوزیت استفاده کرد؟

 افرادی که در خواب دندان قروچه می کنند افردی که پوسیدگی دندان و بیماری های لثه دارند. اگر از نظر مال اکلوژن به صلاح فرد نباشد نمی توان کج بودن و یا عقب و جلو بودن دندان ها را با کامپوزیت پوشاند. این روش به هیچ وجه جایگزین مناسبی برای کِیس های ارتودنسی نیست.

رفرنس

 





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com